Dénesi Ildikó küldi Szívnek Szívesen

Dénesi Ildikó  küldi Szívnek Szívesen

MA SZITÁLOK, HOLNAP SÜTÖK!

FRISS!

Kedves mézeskalács-rajongók!
Édesszájúak és szájtátik!:))  Barátaink!

2016. december 3-án, szombaton, 12.30 órától az Advent Budapesten téli fesztiválon (helyszín a fűtött Üvegház a Deák Ferenc téren)  szívek és pecsétnyomók várják a kicsiket és a kicsivel nagyobbakat, de még Szent Miklós is, aki ütőfánkon egy kis borítékot tart a kezében... éppen a gyerekek hozzá írott levelét :)
 Gyertek el a Jambóza bábcirkusz című marionett előadásunkra és utána sütögessünk együtt kb du. 14.30 óráig. 15.00-kor a veszprémi Kabóca bábszínház előadásával folytatódik a program.December 10-én szombaton ismét Biatorbágyon süthetünk együtt mézeskalácsot, régi és új ismerősökkel, régi és új ütőfákkal, egész nap!!!
Cserépdúcaink, melyekkel a fenti képeken látható abc-s tábla vagy a vajköpülő asszony is készült, egy magyarországi múzeumban található 19.századi, eredeti ütőfák másolatai. Köszönet érte Neuspieler Györgyinek, aki rendelkezésünkre bocsátotta a gipsznyomatokat!

Ütőfáinkat Dénesi Ildikó a népművészet ifjú mestere faragta, valamint Imre Sándor Tökről, Harasztovics Róbert Ostffyasszonyfáról.

December 18-án a veszprémi Kabócában vendégeskedünk Nyiss kaput, angyal - bábtáncoltató betlehemes előadásunkkal. Ide is elvisszük világhírű mézestésztánkat:) hogy együtt süthessünk ezekkel a formákkal mézeskalácsot.

Kedves barátaink! Várunk benneteket szeretettel!!! :))

Nincsenek megjegyzések: